Esdeveniment

Projecció del Planetari "Ciel Profond" (en francés / en français)

Categoria: Museus i Exposicions, Gent Major, Juvenil, Cinema | Data inici: 08/11/2019 14:00

 Projecció del Planetari

Detalls de l'esdeveniment

És un documental que descriu el que s'amaga darrere del fons negre de la nit. Els assistents podran viatjar a través de les meravelles que s'han descobert darrere d'aquest llenç negre sobre el qual es dibuixa la nit estrelada.

Al llarg de 30 minuts es presenten les imatges més espectaculars obtingudes pels grans observatoris del món, tant des de la superfície de la Terra com des de l'espai. Aquestes imatges ens parlen d'un Univers fascinant, complex, però d'una bellesa indescriptible.

(FR) Les participants peuvent parcourir les merveilles découvertes derrière cette toile noire sur laquelle se dessine la nuit étoilée. Pendant 30 minutes, les images les plus spectaculaires obtenues par les grands observatoires du monde sont présentées, à la fois de la surface de la Terre et de l'espace. Ces images nous parlent d'un univers fascinant, complexe mais d'une beauté indescriptible.

PREU DE LES ENTRADES:
>> General: 4 euros
>> Reduïda: 3 euros
(Jubilats, pensionistes, majors de 65 anys, menors d'edat, d'entre 4 i 18 anys; estudiants, aturats, membres de famílies nombroses o monoparentals. És necessari acreditar aquestes condicions en la taquilla)

* Activitat dirigida a públic general. Aforament de la sala: 100 espectadors


Comprar entrades | Obtindre més informació

Localització de l'esdeveniment

Planetari, el Grau de Castelló, Espanya


Galeria


Compartir