Esdeveniment

Projecció del Planetari "Astronomia, 3.000 anys d'observació del cel" (en castellà)

Categoria: Museus i Exposicions, Gent Major, Juvenil, Cinema | Data inici: 02/11/2019 19:00

 Projecció del Planetari

Detalls de l'esdeveniment

El cel i tot el que hi ocorre, sempre ha suscitat l'interés i la curiositat de la humanitat. Els eclipsis, els cicles regulars de les estacions, els moviments dels astres... són fenòmens que han sigut estudiats amb la finalitat de poder predir-los, tal com testifiquen les ruïnes de Stonehenge i Machu Picchu.

Acompanyats pel savi Einstein en format còmic, repassarem les principals fites astronòmiques dels últims 3.000 anys, des dels models cosmològics de l'antiguitat, el sistema de Ptolomeu i els epicicles, fins a les aportacions realitzades per Copèrnic, Galileu, Kepler, Newton o Herschel, entre d'altres. Revisarem també els descobriments realitzats gràcies a la tecnologia, des del telescopi de Galileu fins als moderns telescopis espacials i terrestres, que ens han mostrat els exòtics objectes que conté el cosmos: nebuloses, púlsars, forats negres…

PREU DE LES ENTRADES:
>> General: 4 euros
>> Reduïda: 3 euros
(Jubilats, pensionistes, majors de 65 anys, menors d'edat, d'entre 4 i 18 anys; estudiants, aturats, membres de famílies nombroses o monoparentals. Serà necessari acreditar aquestes condicions a la taquilla).

* Activitat dirigida a públic general. Aforament de la sala: 100 espectadors


Comprar entrades | Obtindre més informació

Localització de l'esdeveniment

Planetari, el Grau de Castelló, Espanya


Galeria


Compartir