Esdeveniment

Projecció de planetari "Voyager avec la lumière" (en français / en francés)

Categoria: Museus i Exposicions, Gent Major, Juvenil, Infantil, Cinema | Data inici: 02/05/2024 17:00

 Projecció de planetari

Detalls de l'esdeveniment

A través de la conversa entre un xiquet i la seua mare, aquesta pel·lícula aborda la importància de la llum en tots els àmbits de la nostra vida i presenta diferents escenaris que revelen la complexitat de la llum i la seua influència directa en el nostre planeta.

El Sol és l'estrela més pròxima a la Terra i genera l'energia que proporciona la llum i la calor necessaris per a la vida. L'estudi de la llum del Sol i d'altres estreles i galàxies permet desenvolupar diversos models que expliquen l'origen, estructura i evolució de l'univers.

No obstant això, el Sol no és l'única font de llum natural. El foc ha acompanyat la Terra des dels seus inicis i ha jugat un paper molt important en l'evolució de l'ésser humà; tant és així que el seu descobriment per part de les societats primitives va canviar la seua forma de vida. Fins i tot la llum artificial i les seues aplicacions en medicina o comunicació revelen la relació entre humanitat, vida i llum.

[FR] À travers la conversation entre un enfant et sa mère, ce film aborde l'importance de la lumière dans tous les domaines de notre vie et présente différents scénarios qui révèlent la complexité de la lumière et son influence directe sur notre planète.

Le Soleil est l’étoile la plus proche de la Terre et génère l’énergie qui fournit la lumière et la chaleur nécessaires à la vie. L’étude de la lumière du Soleil et de celle d’autres étoiles et galaxies permet de développer plusieurs modèles expliquant l’origine, la structure et l’évolution de l’univers.

Néanmoins, le Soleil n’est pas la seule source de lumière naturelle. Le feu accompagne la Terre depuis sa création et a joué un rôle très important dans l'évolution de l'être humain, à tel point que sa découverte par les sociétés primitives a changé leur mode de vie. Même la lumière artificielle et ses applications en médecine ou en communication révèlent la relation entre l’humanité, la vie et la lumière.

PREU DE LES ENTRADES:
>> General: 4 euros
>> Reduïda: 3 euros
(Jubilats, pensionistes, majors de 65 anys, menors d'edat d'entre 4 i 18 anys, estudiants, aturats i membres de famílies nombroses o monoparentals. Caldrà acreditar aquestes condicions en la taquilla.)

* Activitat dirigida a públic general. Aforament de la sala: 100 espectadors.


Comprar entrades | Obtindre més informació

Localització de l'esdeveniment

Planetari, Grau de Castelló, Espanya


Galeria


Compartir